HVEM ER VI

Vil du læse mere på denne eksterne hjemmeside og forlade Amgen.dk?

DU FORLADER NU DENNE HJEMMESIDE Amgen er ikke ansvarlig for og har ingen control over organisationen eller de informationer som denne hjemmeside indeholder.

Amgen Global

I Amgen er patienterne i centrum.

Amgen er en verdensledende bioteknologisk lægemiddelvirksomhed med hovedsæde i Thousand Oaks, Californien.

Siden 1980 har vi gennem innovative løsninger og forskning i bioteknologi været på en rejse fra en virksomhed med tre ansatte i en mindre kontorpark til at være en global og innovativ bioteknologisk leder med tilstedeværelse i omkring 100 lande.

Den rejse er vi stolte af, fordi vi kun vokser, når vi leverer løsninger, der hjælper og skaber værdi for vores patienter.

Læs mere om Amgen Global her.

 

Amgen Danmark

I Amgen Danmark bidrager vores tre sites med viden om, udvikling af og adgang til vores behandlinger for patienter.

Vi har været en del af Amgens arbejde med at levere innovative bioteknologiske løsninger til patienter siden 1997, hvor Amgen blev etableret i Danmark. Vi er en aktiv medspiller i Danmark, hvor vi arbejder målrettet for at skabe succesfulde behandlingsløsninger til danske såvel som globale patienter.

Amgen Danmark er en dedikeret og arbejdsom virksomhed, der består af +150 medarbejdere fordelt på vores tre sites, henholdsvis Amgen Research Copenhagen på Østerbro, Drug Delivery Development i Søborg og Commercial Office i Ballerup.