At arbejde i Amgen Danmark

Vi stræber efter at være den mest værdiskabende bioteknologiske virksomhed i Danmark for nuværende og fremtidige patienter og sundhed.

Amgen Danmark er en voksende virksomhed, som i dag består af +150 dedikerede medarbejdere fordelt på tre forskellige sites. Vi er fælles om at fremme patienternes helbred samt forbedre og redde liv. Vi forsker for at finde nye innovative og teknologiske behandlingsmuligheder til patienterne, som er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os. Ydermere har vi direkte kontakt med sundhedsvæsenet vedrørende vores behandlingsløsninger og kliniske forsøg. Det er medvirkende til at øge vores kendskab til sundhedspersonalet og patienternes behov.

Vores ansatte besidder høj faglighed som kommer til syne i vores daglige arbejdsgang, der kræver vigtige beslutninger på baggrund af vores patienters helbred. Med vigtige beslutninger kommer også stort ansvar, men dette ansvar skal ikke hviles på skuldrene af enkelte medarbejdere. Vi er en arbejdsplads, der i høj grad er præget af sammenhold og samarbejde, da en stor del af vores daglige arbejdsgang er i teams, hvor vi løfter i flok. Vores sammenhold kommer også til syne til vores sociale arrangementer, som i høj grad er med til at forme Amgen Danmark som den arbejdsplads, den er i dag.

Yderligere er vi stolte over at være på Great Place to Work’s globale top-10, hvor vores arbejdsplads er præget af tillid, engagement og arbejdsglæde.

Se ledige stillinger eller opret en jobprofil

Uanset, hvor du befinder dig i din karriere, er vi altid på udkig efter nye kolleger, der kan blive en del af vores hold.

Bliv en del af det, vi står for og søg en af vores ledige stillinger eller opret en profil på vores Amgen Talent Network og få opdateringer om nye stillinger.

Kom og bliv en del af teamet

Læs mere om karrieremuligheder i Amgen på vores globale hjemmeside her