Amgens videnskabelige succes omfatter:

Kliniske studier

At udvikle nye behandlinger er en lang og omstændelig proces. Et af de vigtigste skridt i den proces er kliniske studier.

For at kunne undersøge effekten af potentielle behandlinger på den brede befolkning benytter vi os af kliniske studier. Studierne gennemføres ved, at en mængde patienter frivilligt lader sig behandle med en specifik behandling, hvorefter forskere kan observere og måle effekten af behandlingen. I Amgen er kliniske studier en vigtig del af vores arbejde med at levere innovative løsninger til patienterne.

For at sikre de bedste resultater er det vigtigt for os, at de patienter, der deltager i Amgens kliniske studier bedst muligt, dækker den diversitet, der findes i befolkningen.

Du kan finde information om alle Amgens kliniske studier på Amgen Trials her: www.amgentrials.com

Menneskelige data

For at fremme præcision inden for medicin og for at få en bedre forståelse af menneskelig mangfoldighed og sygdom ved hjælp af genomik, omics (biologiske markører) og andre data.

Brugen af menneskelige data er blevet en transformerende mulighed inden for lægemiddelforskning og -udvikling. Det strækker sig langt udover genetik. Det inkluderer betydelige fremskridt inden for computerteknikker og multi-omics, der omfatter genomik, transkriptomik og proteomik, samt en stor mængde af real-world data fra elektroniske sundhedsjournaler, forsikringskravsdatabaser og andre kilder. Indsigter fra menneskelige data vil hjælpe os med at forbedre vores forståelse af sygdomme, identificere nye mål og finde de rette patientpopulationer til næste generation af first-in-class terapeutiske midler.

Kunstig intelligens (AI) og data

Med ønsket om at skabe bedre biologiske præparater på en hurtigere og mere effektiv måde.

Vi befinder os i et afgørende tidspunkt i den biofarmaceutiske industri, hvor vi oplever dybtgående ændringer inden for lægemiddelforskning og -udvikling, drevet af samspillet mellem teknologi og bioteknologi. Hos Amgen har vi i over et årti forberedt os på dette øjeblik ved at investere i kunstig intelligens (AI), datavidenskab og andre teknologier for at skabe næste generation af lægemidler, der vil tilføre den største værdi for patienterne.

Multispecifikke og andre innovative tilgange

At medicinere det hidtil umulige ved at involvere et eller flere mål på samme tid.

Multispecifikke lægemidler har potentiale til at revolutionere vores forståelse af, hvordan lægemidler virker, og åbne veje for nye terapier. Vi har udviklet vores Induced Proximity Platform med det formål at identificere multispecifikke molekyler, der muliggør regulering af et mål. Disse multispecifikke molekyler udnytter cellebiologiens kraft ved at anvende en indbygget ”adresseetiket” til at koncentrere deres virkning, hvor den mest nødvendige, eller ved at fungere som molekylære-matchmakere for at forbinde et mål, der forårsager sygdom med naturlige mekanismer i vores kroppe, som påvirker dette mål. Vi er overbeviste om, at multispecifikke lægemidler og andre innovative tilgange fører an i den næste bølge af lægemiddelforskning.

Vil du vide mere om, hvad vi laver?

Besøg vores globale pipeline-side for at læse mere om, hvilke lægemidler vi lige nu arbejder på