Amgen’s kontaktinformationer for alle tre sites.

careers

Commercial office

Borupvang 9, 5. sal
2750 Ballerup, Danmark
Kundeservice: +45 39 61 75 00
Har du spørgsmål til et af Amgen's produkter, kan du kontakte os på ovenstående nummer.

address-details

Presse

Christian Ohm,
Policy and Communication Lead
Telefon: +45 22 10 85 09
Mail: cohm@amgen.com

media-relations

Amgen Research Copenhagen

Rønnegade 8
2100 København Ø

investor-relations

Drug Delivery Development

Vandtårnsvej 62A, 2B
2860 Søborg

Vi er i Amgen aktører i det danske bioteknologiske økosystem og deltager aktivt i at skabe de bedste rammer for det danske sundhedssystem. Det gør vi gennem vores udvikling af innovative løsninger og deling af vores viden med sundhedsfaglige eksperter. Derfor står vi også gerne til rådighed for journalister og andre interesserede i vores arbejde.

Du kan også komme i kontakt med os ved at udfylde nedenstående blanket.

Note: Denne blanket kan ikke bruges til at rapportere eller indberette hændelser i forbindelse med brugen af receptpligtig medicin. Hvis du har oplevet en bivirkning, som du ønsker at indberette, bedes du gøre det nederst på denne side. Hvis du har specifikke spørgsmål til din behandling, bedes du kontakte din læge eller dit apotek. Amgen kan og må ikke give dig nogen medicinsk rådgivning. Andre spørgsmål udfyldt i nedenstående blanket vil blive besvaret hurtigst muligt.

Please enter valid Phone Number
Please enter valid Email

Felter, der er markeret med *, skal udfyldes.

Bekræftelse

Din forespørgsel er blevet modtaget. Tak.

Indberetning af bivirkninger

Der kan opstå bivirkninger ved behandling med medicin. En bivirkning er en skadelig og /eller utilsigtet reaktion. Ofte vil bivirkningen allerede være beskrevet i indlægssedlen som altid ligger i medicinpakken), men uanset om den opleves mild eller alvorlig, er hyppig eller sjælden, eller er nævnt/ikke er nævnt i indlægssedlen, bør den rapporteres.

Du kan indberette ved at kontakte lægen eller apoteket, eller ved selv at indberette bivirkningen online (se vejledning i link neden for). Din læge kan vurdere, om symptomerne kan skyldes din medicin eller eventuelt andre forhold samt om din behandling skal ændres. Lægen har desuden pligt til at indberette bivirkninger og kan supplere med informationer fra journalen, som kan hjælpe Lægemiddelstyrelsen til at vurdere den indberettede bivirkning og om indlægssedlen skal opdateres. Formålet med at indberette bivirkninger er at øge patientsikkerheden.

Meld en bivirkning: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/bivirkninger/bivirkninger ved medicin/meld en bivirkning/