I Amgen Danmark er det vores mission at hjælpe patienter. Det betyder, at vi aktivt arbejder for at forbedre patienters liv gennem at forske i, udvikle og øge patienters adgang til transformative behandlinger og finde nye løsninger til bedre sundhed i Danmark. Det gør vi med et stærkt fokus på Amgens værdier, der er hjørnestenene i hele vores organisation, og den måde vi samarbejder med vores patienter, andre aktive interessenter i Danmark og vores globale samarbejdspartnere. Det er sådan, at vi kan skabe værdi for patienterne og samfundet - nu og i fremtiden.

 • Introduktion

 • Videotransskription

The Amgen Difference – Our People, Our Values

Denne video forklarer kort Amgens mission og værdier som virksomhed.

The mission of Amgen is really to serve patients.

We all know the purpose of our work is to serve patients.

Our mission is to be of service to patients through our daily activities.

What drew me to Amgen is really, really sincerely and authentically a company that puts patients at the center.

Our aspiration as a company is to be the best human therapeutics company in the world.

We don't aspire to be mediocre or just average. We want to be the best.

To be science-based means to be data-driven.

Science is what I do here. Science is what drives discovery.

Being science-based means we use an analytical approach to ask tough questions and solve complex problems.

We compete every day to provide a competitive advantage.

We motivate each other, we challenge each other so that we can perform our best.

To be ready to compete, but at the same time, we have to do it in a very respectful way.

Amgen brings value to patients by bringing safe and effective molecules.

You're not just looking at how you can make dollars, you're really looking at what is the science behind it and how can you achieve something for patients.

Amgen finds a way to reward the people. It's not only financially, but it can also be by providing feedback, by really recognizing the people.

Compliance and ethical behavior is not the option. It's a kind of a fundamental and a basic things.

We see it's not the ends that justify the means. It's how we get there that's just as important.

Trust and respect is one of the fundamental Amgen values. It's also essential for what we do at Amgen.

The company trusts that we will do a good job. The company trusts in our engagement.

I am seeing that quality is one of the most important things.

Amgen has a deep commitment to quality, whether it's designing programs and protocols to actually manufacturing the medication and then executing on the delivery of those products.

Without the collaboration of not just different teams, but I'd say different teams in different countries, we wouldn't be who we are today.

Working teams also means trust and support other team members to make critical decisions.

I like the sentence that says that alone you go faster, but together you go further.

What we feel now is a sense of community.

Collaborating, communicating, and being accountable is about engaging all of the stakeholders and keeping them involved.

It's important that we have diverse teams, that we trust each other, and that we collaborate at all levels.

To me, it means sharing your perspectives, listening actively to everyone else's perspectives and standing behind your work.

It's the science behind the molecules. It's the team, the friends that I have within the company.

It is also extremely satisfying to know that what you do gives such a significant contribution to the lives of others. That what you do is really meaningful.

A belief that we can bring the best out of each other to ensure that we do the best for our products and hence for our patients as well.

This is how we do business.

VORES MISSION

At hjælpe patienter


VORES VÆRDIER

 • At være videnskabsbaseret

  Vores succes afhænger af vores videnskabelige innovation, integritet og kontinuerlig forbedring i alle aspekter af vores forretning. Vores videnskabsbaserede tilgang omfatter design, indsamling, analyse af data samt rationel beslutningstagning. Det er en logisk og rationel proces, hvor den videnskabelige tilgang i alle Amgens processer forventes og værdsættes.

 • At arbejde intenst og effektivt for de bedste resultater

  Vi konkurrerer mod tiden, tidligere indsatser og konkurrenter for at opnå de bedste resultater for patienterne. Selvom vi arbejder intensivt og effektivt for at opnå de bedste resultater, fastholder vi en høj etisk standard i omgangen med vores konkurrenter, forbrugere, stakeholders, samarbejdspartnere og andre interessenter.

 • At skabe værdi for patienter, medarbejdere og aktionærer

  Vi ønsker at skabe værdi for vores patienter ved at fokusere på deres behov samt at skabe et arbejdsmiljø, der giver vores medarbejdere mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. Dertil bestræber vi os på at skabe værdi for vores aktionærer ved langsigtede afkast, mens vi tager hensyn til vores patienters, medarbejderes og aktionærers behov.

 • At sætte en høj etisk standard

  Vi tager etik alvorligt, og det er vigtigt for os at sætte en høj etisk standard for vores produkter og i al vores kommunikation.

 • At vise tillid og respekt

  Alle stillinger, indsatser og medarbejdere er vigtige hos Amgen. Vi tiltrækker forskellige, kompetente og engagerede mennesker i stræben efter at skabe et miljø, der fremmer inklusion, respekt, individuelt ansvar og værdsætter mangfoldighed. Tillid opbygges og styrkes gennem personligt initiativ og ved at opnå kvalitetsresultater hurtigt.

 • At fokusere på høj kvalitet

  Kvalitet er en af de vigtigste aspekter i alle vores aktiviteter. Vi tilstræber os efter at have adgang til de mest kvalificerede informationer, beslutninger og personer. Et fokus på høj kvalitet er indlejret i alle de aktiviteter, som vi foretager os.

 • At arbejde i teams

  Vores teams arbejder hurtigt med at omsætte videnskabelige gennembrud fra laboratoriet til klinikker og videre til markedet. Mangfoldige teams, der arbejder sammen, skaber de bedste beslutninger for patienter, medarbejdere og interessenter. Vores teamstruktur giver Amgens medarbejdere mulighed for at påvirke virksomhedens retning, at få et bredere perspektiv på andre funktioner og stillinger i Amgen samt at realisere deres fulde potentiale.

 • At samarbejde, kommunikere og tage ansvar

  Ledere i Amgen søger input og inddrager ofte vigtige interessenter i betydningsfulde beslutninger. De forskellige input, meninger og modsatrettede synspunkter fører til grundige overvejelser i Amgens beslutningstagen. Lederne vil derefter kommunikere beslutninger og begrundelser åbent og til tiden. Når først en beslutning er truffet, vil lederne og resten af teamet alle være ansvarlige for resultaterne og for hurtigt at implementere beslutningen.