×

Do you want to link to this External Site and leave Amgen.dk?

YOU ARE NOW LEAVING THIS WEBSITE. Amgen takes no responsibility for, and exercises no control over, the organizations, views, or accuracy of the information contained on this server or site.

×

Vil du læse mere på denne eksterne hjemmeside og forlade Amgen.dk?

DU FORLADER NU DENNE HJEMMESIDE. Amgen er ikke ansvarlig for og har ingen control over organisationen eller de informationer som denne hjemmeside indeholder.

Samtykkeerklæring

Amgen er et multinationalt selskab med hovedsæde i USA. Amgen driver datacentre over hele verden, herunder i EU og USA. Amgen kan behandle personoplysninger i globale databaser, som kan tilgås af autoriserede medarbejdere i Amgen verden over. Overførsel af personoplysninger mellem Amgen og dets koncernenheder iagttager gældende love samt vores Binding Corporate Rules (BCR) (bindende koncernregler). På http:// www.amgen.com/bcr/kan du finde flere oplysninger om BCR, herunder også om dine muligheder for at klage over eventuel behandling af dine personoplysninger, som ikke overholder BCR.

Amgen behandler dine personoplysninger i den periode, hvor der består et aftaleforhold mellem dig og Amgen og under alle omstændigheder så længe, som det er påkrævet i forbindelse med lovmæssig opbevaringspligt (f.eks. skattelovgivning). Dine personoplysninger kan blive brugt inden for Amgen-koncernen af virksomheder i og uden for EU og kan blive overført til tredjeparter, der yder services for Amgen i henhold til dette skriv [CRM-systemudbydere, e-mailserviceudbydere, remote interaction serviceydbydere, callcentre, databehandlingssystemer og servicevirksomheder, samt konsulenter, der håndterer kontaktdatabaser og udsendelse af kampagnemails].

Overførsler af personfølsomme oplysninger uden for EU, inklusiv til USA, foretages i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse. Uanset hvor dine personligeoplysninger indsamles og behandles, opretholder Amgen passende administrative, tekniske og fysiske sikkerhedstiltag, for at beskytte dig. Amgen sørger for, at tjenesteyderne (tredjeparter) opretholder denne samme standard.

For yderligere information vedrørende vores håndtering af dine personoplysninger (data) eller om dine rettigheder til adgang og ændring af informationer, som vi har om dig, samt forespørgsel for dataoverførsel, ifølge med dine rettigheder, se venligst vores privatpolitik på: https://www.amgen.dk/privacy-terms/ eller kontakt kontoret for persondata, privacyoffice@amgen.com. Du kan ligeledes afgive klage enten ved at kontakte Amgens kontor for persondata eller henvende dig direkte til Datatilsynet på https:// www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan afmelde dit abonnement ved at følge de instruktioner, som du modtager i alle mails fra Amgen.