invest_in_Denmark_and_ARC
invest_in_Denmark_and_ARC

Amgen: Danmark som foretrukken destination for forskning og udvikling.

Danmarks store fokus på life science og de gode rammebetingelser i landet for biotek og pharma forskning & udvikling har tiltrukket globale aktører som Amgen. I 2019 købte vi den danske biotek success Nuevolution, der i dag er Amgen Research Copenhagen.


Danmarks store fokus på life science industrien har været med til at skabe gode rammebetingelser for biotek forskning og udvikling. Det tiltrækker globale aktører i industrien som Amgen. I 2019 erhvervede vi Nuevolution, der nu kendes som Amgen Research Copenhagen (ARC). Opkøbet af Nuevolution og deres DEL-teknologi har udvidet Amgens evne til at screene molekyler markant hurtigere og smartere.

Til Invest In Denmark fortæller Alex Gouliaev, Vice President of Research, om sin spændende rejse med Nuevolution og ind i Amgen. Samtidigt giver filmen et interessant indblik i ARCs bidrag til banebrydende udvikling af nye lægemidler

  • Introduktion

Amgen Research Copenhagen

Alex Gouliaev, Vice President of Research, deler hvad life science-virksomheder kan forvente, når de investerer i Danmark, og hvad der efter hans opfattelse gør Danmark bemærkelsesværdigt.