Fejring
Fejring

Hvordan inspirerende undervisere kan have en indflydelseZara og Mathilde fortæller, at de begge blev interesseret i naturvidenskab på grund af deres inspirerende undervisere. Mathildes interesse blev vakt af hendes kemilærer i gymnasiet, hvilket ledte hende mod en karriere ind for kemiteknik. På samme måde fandt Zara sin vej, efter at hendes fysiklærer roste hendes tekniske problemløsningsevner og anbefalede hende at søge mod en retning som ingeniør. I denne sammenhæng opfordrer Merveille unge kvinder til at opsøge mentorer, der kan støtte og inspirere dem.

Naturvidenskabens betydning og muligheder i life-science industrien

Naturvidenskab har altid interesseret Charlotte – hun undrer sig over forbindelserne mellem ting og tænker over, hvordan og hvorfor de hænger sammen. Charlotte værdsætter naturvidenskabens konkrete natur, men forklarer også, at selvom mange ting kan forklares og løses, er der stadig meget at afdække. I life science-industrien ser hun mange muligheder, og uanset det specifikke område mener hun, at det at bidrage til enhver kapacitet kan gøre en væsentlig forskel for den enkelte patient.

Merveilles rejse ind i naturvidenskaben var også en naturlig udvikling drevet af en nysgerrighed efter at forstå verden og et ønske om at bidrage positivt til samfundet. Merveille henter inspiration fra fortidens opdagelser og de teknologiske fremskridt, der er opnået indtil videre, og ser deres positive indvirkning på dagligdagen.

I Amgen står vores døre altid åbne for nysgerrige sjæle, der brænder for at udforske life science-sektorens potentiale. Vi byder velkommen til enhver, der deler vores passion for life science, og som ønsker at gøre en positiv forskel i verden.

DNK-NP-0624-80007