Tore Von Wurden
Tore Von Wurden

Tore glæder sig over genvalg til Lifs bestyrelseTore er begejstret for sit genvalg til Lifs bestyrelse, hvor flere kvalificerede kandidater var i betragtning. Han ser frem til endnu en periode i bestyrelsen, hvilket han udtrykker i det følgende:

  • “Jeg er meget glad for at blive genvalgt til Lifs bestyrelse, især taget i betragtning af det høje niveau blandt de øvrige kandidater. Det er en ære at få mulighed for at fortsætte arbejdet med at fremme værdifulde initiativer og opnå konkrete resultater, der trækker på de brede perspektiver fra hele vores medlemskreds”.

Tores fokusområder og målsætninger i den kommende tid i Lifs bestyrelse

Tore fortæller, at hans arbejde i Lifs bestyrelse bl.a. vil fokusere på følgende tre områder:

  1. Lighed for alle medlemmer: ”Lif skal sikre, at alle medlemmer har en stemme og bliver hørt”.
  2. En proaktiv og pålidelig partner: ”Lif skal være en proaktiv og pålidelig partner, der gennem data og forskellige indsigter har kontinuerlige dialoger på både teknisk og strategisk niveau – klar til at udfordre stakeholders”.
  3. Oplysning og inklusion: ”Lif skal sørge for at alle medlemmer er velinformerede og inddraget på en proaktiv måde i bestyrelsens beslutningsprocesser”.

Tore fremhæver også, at han har flere målsætninger for fremtiden, som bl.a. inkluderer at fremme en hurtigere og mere effektiv adgang til medicinsk behandling og at sikre, at Lif er en fast, forankret stemme i sundhedspolitikken. I forlængelse heraf påpeger Tore, at Lif skal være med til at skabe et stærkt miljø for life science-sektoren:

  • Væsentligheden af et stærkt miljø for life science-sektoren: ”Det er vigtigt, at Lif arbejder for at skabe et miljø, der fremmer innovation og udvikling inden for life science-sektoren, sikre investeringer i forskning og udvikling samt understøtte samarbejdet mellem offentlige og private aktører for at accelerere introduktionen af nye, livsvigtige behandlinger og teknologier for patienterne”.

DNK-NP-0624-80005